top of page

Elisen intohimo valokuvausta ja extremeurheilua kohtaan näkyy hänen tekemisessään. Hän on valmis ottamaan aina sen seuraavan askeleen eteenpäin, oli kyse sitten valokuvaamisesta tai tapahtuman rakentamisesta. Se näkyy myös hänen työssään, laatu on aina priimaa ja vähintäänkin sitä mitä olet toivonut.

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön!

Kosti Puurunen

Sappeen Matkailukeskus, Rinneliiketoimintajohtaja

Yksinkertaisesti paras body- ja kauneusvalokuvaaja suomessa.

Kiitos pitkästä yhteistyöstä.

Tiina Jylhä

The Look

Paras valokuvaaja kenen kanssa olen työskennellyt. Ammattilainen isolla A:lla!

Marie Silmäri

Figure Athlete

Ammattimainen ja persoonallinen kuvaaja, jonka kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä. Elise jatkaa omia ideoitani aina juuri siihen suuntaan minne toivonkin, vaikka en vielä itse osaisikaan ideaa sanoin kuvata. Energinen ja intohimoinen superammattilainen jonka kanssa odotan saavani työskennellä jatkossakin!

Riikka Harjula
Personal Trainer/Myrskytreeni

Olen tehny monia kuvauksia Elisen kanssa ja kyllä pitää sanoa että hän on ammattilainen. Jokainen kuvaus on erilainen ja ideat persoonallisia.

Älä ole tavallinen, kuvaa Elisen kanssa!

Kille "Killeri" Kujala

IFBB Bodybuilder

Helppoa ja hauskaa!

Ammattilainen alallaan.

Jutta Gustafsberg

Fitfarm

Räiskyvä, ammattitaitoinen ja persoonallinen kuvaaja! Kuvauksissa on aina rento ja luova tunnelma. Olemme tehneet töitä useiden kuvaajien kanssa mutta erityisesti Elisen kanssa on ilo ja kunnia työskentellä!

Sointu Orvokki & Alina Välimäki

Bimbo Oy

Yksinkertaisesti, paras valokuvaaja!

Vesa Silván

Robert Bosch Oy

Elisen työn kohdalla ammattilaisuus tarkoittaa innovatiivisia ideoita laatikon ulkopuolelta, kykyä heittäytyä rohkeasti uusiin tapoihin ja kuvaushetkeen sekä taitoa saada asiakas rentoutumaan ja loistamaan. Kuvausten lopputuloksena on aina viimeisteltyä taidetta, joka saa yrityksesi tai Sinun parhaat puolesi esiin. Olen luottanut lukuisia kertoja Magnetphotographyyn kun olen halunnut parasta -ja niin tulen luottamaan jatkossakin

Jasmi Qvick
Qvick Fit / Honeymoon With Myself

Elisen intohimoinen, positiivinen ja energinen innostus tekee ilon työskennellä hänen kanssaan! Hänellä on koko paketti - luova kuvataiteilija, joka pystyy tuomaan tarinasi elämään. Ymmärrys kaupallisesta alasta sekä loistava visuaalinen silmä.

Jaana Mononen

Daddy's Girl

Yksinkertaisesti energisin ja luovin valokuvaaja jonka kanssa olen työskennellyt. Hänellä on erinomainen kyky kuvata tapahtumia ja tilanteita valokuviksi. Elisen mielikuvitus käy positiivisella tavalla ylikierroksilla. Timmimimmi!

Jarkko Nieminen

Tuottaja Gravel Sports Oy

Elisen kanssa kuvaamisessa parasta on, joka kerta on mielettömän hauskaa. Laatu aina priimaa!

Joni & Kaisa Jaakkola

Optimal Performance

Elise on todellinen ammattilainen jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Hän toteutti meille persoonalliset ja äärettömän hienot mainoskuvat hyvällä meiningillä.

Vesa Karhunmaa

Motokeidas Oy

bottom of page